Jakob OnLinejol.dk


Siden:
September 1998

Klik her hvis menuerne ikke virker...

Hvem er Jakob Olsen?

Som I kan læse i mit CV, så arbejder jeg som projektleder, og jeg er uddannet indenfor IT, økonomi og ledelse. Det kan nok for de fleste lyde lidt kedeligt, men jeg synes faktisk, at det er spændende at få projekter til at lykkes og leverer kvalitet og værdi. Det er dog heldigvis ikke det eneste, jeg interesserer mig for. Denne side er et forsøg på at beskrive hvem jeg er.

Jeg er født på Grønland (jeg er dog pære dansk) d. 3. juni 1973. Efter nogle år på Grønland samt et smut i Østrig og USA flyttede jeg til Fanø med mine forældre, da jeg var omkring 5 år. Her boede jeg hos mine forældre med min lillebror, mens jeg gik i folkeskole og gymnasie. Min mor bor stadig på Fanø, og selv om hun nok ikke synes, at jeg besøger hende ofte nok (men hvilke forældre gør det?), så kan jeg godt lide at komme der og besøge hende.

Nu bor jeg alene i en 2-værelses lejlighed på Østerbro. Her flyttede jeg til i efteråret 2002 efter 9 fantastiske år på Grønjordskollegiet på Amager. Jeg har Pt. ingen kæreste, men til gengæld har jeg en masse venner. Det er venskaber både fra min tid på Fanø og gymnasiet, min tid på kollegiet, mit studie, kollegaer osv.

Det er faktisk mine venner, der udgør den største del af min fritid, og jeg kan ikke forestille mig at skulle undvære dem (og det er ikke bare noget, jeg skriver, fordi jeg regner med, at det er mine venner, der mest vil læse denne side :-). Når jeg er sammen med mine venner, spiller vi brætspil, går i byen, ser film (både hjemme og i biografen), går til fodboldkampe, går til koncerter, spiller golf o.a. Det hænder dog også, at vi "nørder" den lidt med noget computer.

Jeg kan lide at rejse, så det gør jeg en del. Om vinteren er det typisk skiture, som jeg har stået på siden jeg var 2 år og boede på Grønland, så jeg er efterhånden rimelig habil til at stå på de lange brædder. Derudover kan jeg lide at dykke, og ellers oplevelser i mange forskellige lande på alle kontinenter.

Jeg interesserer mig for fodbold uden dog at spille det selv mere. Mit favorithold er Brøndby IF, men mit hjerte banker også en smule for Esbjerg fB, da jeg jo kommer fra Fanø (Fanø ligger lige i nærheden af Esbjerg). Derudover følger jeg også landsholdets kampe, hvor jeg og nogle af mine venner siden 1998 har haft fast plads inde i Parken til alle landsholdets hjemmekampe.

Jeg er ikke kræsen, når det gælder musik. Lige bortset fra langsom jazz og eksperimentiel musik, kan jeg faktisk lide at høre alt musik. Jeg har dog mine favoritter, som skifter alt efter hvilke bands, der lige spiller den bedste musik i øjeblikket. Det band, der gennemgående de siden folkeskolen har været mest favoritband, er dog D-A-D, som jeg har været til koncert med minimum 1 gang om året siden midt i 1990'erne. De filmgenre, jeg bedst kan lide, er action, komedie, actionkomedie og thriller. Sommetider synes jeg dog også, at et drama kan være en god film.