Jakob OnLinejol.dk


Siden:
September 1998

Klik her hvis menuerne ikke virker...

Links

Mine 10 mest brugte links

http://aok.dk Når jeg skal finde restaurenter og caféer, bruger jeg Alt om Københavns hjemmeside. Den er god til at finde restaurenter i et bestemt område.
 
http://computerworld.dk Til nyheder omkring IT, bruger jeg Computer World Online.
 
http://dbu.dk/minside DanskFordbold bruger jeg til at se sportsresultater - specielt Superligaen i fodbold, samt pulje 2 i Jyllandsserien i fodbold (der spiller min lillebror, Anders, for Esbjerg IF92).
 
http://google.com Google bruger jeg så meget, at jeg endda har installeret deres IE-bar. Jeg bruger google til al søgning på Internet både på arbejde og i fritiden.
 
http://kino.dk Det site, hvor man kan bestiller billetter til biografer.
 
http://kiva.org/lender/joldk Kiva er en microloan forening, hvor man kan yde små lån til iværksættere rundt om i verden. Dette link er direkte til oversigt over mine lån
 
http://krak.dk Da jeg er en torsk til at finde vej (jeg har bl.a. blevet nødt til at købe en GPS til min bil), benytter jeg Kraks meget.
 
http://nyhederne.tv2.dk Når jeg skal finde nyheder på nettet, bruger jeg TV2s site. Underligt nok kan jeg dog bedst lide DRs TTV.
 
http://rejseplanen.dk Rejseplanen bruger jeg når jeg skal med offentlige transport midler.
 
http://tv.tv2.dk TV2s TV-oversigt er den jeg plejer at bruge, hvis jeg skal se hvad der kommer i TV i løbet af ugen.
 

15 links jeg synes er interessante

http://brondby.com Ja, jeg må jo indrømme at jeg er Brøndby-fan, og derfor skal dette link jo også være i denne samling.
 
http://cocktailguiden.dk Jeg fandt denne side, da jeg skulle holde indflytterfest. Her kan man se hvordan man laver alle mulige cocktails og drinks, og man kan endda få forslag til hvad man skal lave i forhold til hvad man har på lager.
 
http://fanoe-golfklub.dk Jeg er medlem af Fanø Vesterhavs Golfklub.
 
http://folket.dk Dette er Carsten Møllers (en af mine venner) hjemmeside.
 
http://hem.passagen.se/wotcomp Den eneste bogserie jeg læser (den står faktisk nok for ca. 50% af alt, hvad jeg har læst i hele mit liv) er Robert Jordans Wheel of Time. Dette site har resumerer af alle bøgerne.
 
http://imdb.com Den internationale filmdatabase med information om stort set alle film i verden samt et stort udplug af skuespillere, instruktører osv.
 
http://minimads.dk Dette er Mads Clausens (en af mine venner) hjemmeside.
 
http://mydyingday.dk En af mine venner (Kim) er med i et band (My Dying Day). Dette er bandets hjemmeside. Fed musik, iøvrigt!
 
http://nygge.dk Dette er Thomas Nygaards (en af mine venner) hjemmeside.
 
http://strong.com Dette er Christian Stærks (en af mine venner) hjemmeside.
 
http://timmi.dk Dette er Timmi Søndergaards (en af mine venner) hjemmeside.
 
http://www.anotherworld.dk Dette er Ronnie Kohrings (en af mine venner) hjemmeside.
 
http://www.intervocative.com/DVDCollection.aspx/jol Her har jeg min samling af DVD-film regristreret, så du kan benytte linket, til at se hvilke film jeg har.
 
http://www.kenras.dk En af mine venners (Kenneth) private hjemmeside
 
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa På dette site kan man se hvor mange point de europæiske fodboldklubber og lande har i forhold til UEFA cup og Champions League.
 
Hvis du kender nogle spændende og interessante links, som jeg ikke har, må du meget gerne sende dem til mig på jakob@jol.dk.